Niet schoon, geld terugNiet schoon, geld terug Gratis bezorgd vanaf 50 euroGratis bezorgd vanaf 50 euro Nu ook in handige productbundelsNu ook in handige productbundels Niet schoon, geld terugNiet schoon, geld terug Gratis bezorgd vanaf 50 euroGratis bezorgd vanaf 50 euro Nu ook in handige productbundelsNu ook in handige productbundels
Wij gaan voor 100%

100% duurzaam begint bij onszelf

Wij creƫerden onze Pipper Standard zodat jij weet dat al onze producten voldoen aan de volgende duurzame eisen.

Jouw keuzes bepalen de koers die andere fabrikanten varen. Door bewuster te kopen komen we samen stap voor stap bij 100% duurzaam!

Biologisch afbreekbaar

Standaard zijn al onze producten 100% biologisch afbreekbaar. 90% van het product is zelfs al binnen een maand volledig afgebroken!

Hypoallergeen en irritatievrij

Standaard zijn al onze producten dermatologisch getest en goedgekeurd voor alle huidtypen. Ze zijn 100% vrij van alle bekende allergenen en irriterende stoffen!

Vrij van parfum

Standaard gebruiken wij alleen 100% natuurlijke en hypoallerge geuren. Wij halen deze o.a. uit etherische oliƫn van de hoogste kwaliteit!

Vrij van dierproeven

Standaard worden onze producten natuurlijk niet getest op dieren. Zo zijn al onze producten 100% lief voor mens en dier!

Vrij van schadelijke chemicaliƫn

Standaard gebruiken wij natuurlijk geen giftige en vervuilende chemicaliƫn. Onze producten zijn 100% veilig en niet schadelijk voor jou en het milieu!

Recyclebaar

Standaard zijn al onze verpakkingen en vulmiddelen 100% recyclebaar en gemaakt van gerecycled materiaal!

Natuurlijke ingrediƫnten

Standaard gebruiken wij natuurlijke en plantaardige ingrediƫnten zoals ananas en citrusvruchten. Wij gebruiken natuurlijk geen dierlijke ingredienten en zijn 100% vegan!

Onze natuurlijke producten

Natuurlijk wassen en schoonmaken met het schoonste resultaat.
Zero impact, veilig en gezond voor iedereen!